Tervetuloa, Jari, mukaan Oiwan hallitukseen!

Se oli Oivan päivä. Ei sitä muistettu tai oltu edes ajateltu, että Oiwalla voisi olla nimipäivä. Onneksi asiakas onnitteli aamulla, niin tiedetään nyt tämäkin. Kohtasin siis helteisenä Oivan päivänä Jari Parkkisenniemen Jyväskylän kirkkopuistossa. Juotiin kahvit.

Jari oli tavannut edellisviikolla Hannan ja Juhan Seinäjoella, pitkästä aikaa. Keskustelut olivat edenneet niin pitkälle, että oltiin lyöty kättä päälle ja sovittu, että Jari tulee mukaan Oiwan hallitukseen.

Oma historiani Jarin kanssa ulottuu 90-luvulle saakka. Oltiin samaan aikaan muutamassa Yomi-yhtiössä. Seurailtiin toistemme tekemisiä sen jälkeenkin ja vuoden 2016 alkupuolella Jari pyysi minut mukaan inPulse Worksin kasvutarinaan. Se tarina on historiaa molemmille, mutta nyt tiet kohtasivat jälleen.

”Kyllähän Oiwan arvomaailma oli se, mikä kiinnostukseni herätti. Jos halutaan kasvattaa yritystä, se tapahtuu ihmisten kautta ja omalla kasvuyrityskokemuksellani voin olla siinä avuksi”, Jari pohti. ”Maailma menee koko ajan siihen suuntaan, että asiakkaatkin arvostavat enemmän ja enemmän arvopohjaisia yrityksiä.” Se on lupaus tavasta toimia.

Jarin omana työnä on konsultoida asiakasyrityksiään organisaatiokäyttäytymisen ohjaamisessa ja ihmisten käyttäytymisessä sekä prosesseissa ja tietojärjestelmissä. Työn sisältö liittyy hyvin paljon siihen, millä tavalla johdon ja työntekijöiden osaamista voitaisiin hyödyntää yrityksissä paremmin ja tehokkaammin työhyvinvointia lisäten.

Keskustelu polveili monenlaisiin johtamistilanteisiin, kuten Jarin kanssa aina. Hänen mielestään hyvä työyhteisön tulee rakentua sellaiseksi, että kaikilla on mahdollisuus onnistua. Jokaisen yksittäisen kohtaamisen ja vuorovaikutustilanteen tulisi mahdollistaa oppiminen. Luovuus vapautuu, kun työympäristö kannustaa uuden kokeilemiseen ja oppimiseen. Se on iso kilpailutekijä nyt ja tulevaisuudessa. En voisi olla enempää samaa mieltä!

Oiwasta Jari kiteyttää vielä lopuksi: ”Mielenkiintoinen startup, jossa on hyvää osaamista, eli kaikki kasvun edellytykset ovat olemassa.”

Tervetuloa, Jari, mukaan hallitustyöhön!

Oiwan hallitus on esitelty kokonaisuudessaan verkkosivuilla, käyhän tutustumassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *