TIEDOLLA JOHTAMINEN

ENNEN KUIN PÄÄSTÄÄN TOTEUTTAMAAN

Konsultoimme asiakasta tiedolla johtamisen nykytilasta ja workshop-päivän tuotoksena syntyy nykytila-analyysi. Laadimme konkreettisen kehitysehdotuksen aikatauluineen: Mitä kannattaa ensimmäiseksi tehdä? Entä pidemmällä aikavälillä?

Määrittelyssä asiakkaan kanssa yhdessä valittu osa-alueen ongelma tutkitaan niin tarkkaan, että saadaan tuotettua ratkaisukuvaus sekä alustava projektisuunnitelma.

JA SITTEN KÄÄRITÄÄN HIHAT

Projektitoimitus tehdään määritellyn tarpeen pohjalta. Toteutus voi pitää sisällään kaikenlaisen datan keräämistä esim. operatiivisista järjestelmistä, levyn kulmilta, avoimesta datasta, IoT-laitteista, tiedostoista jne. Me keräämme ja jalostamme sen helposti hyödynnettävään muotoon, niin että sinun ei tarvitse murehtia tiedon oikeellisuudesta eikä ajantasaisuudesta. Jos tarvitsemaasi dataa ei ole vielä missään, voimme tehdä tiedon syöttämiseen helppoja käyttöliittymiä. Tietovarastoinnin lisäksi tarjoamme sivutettavia raportteja, jotka ovat hyviä mm. viranomaisraportointiin tai talouden raportointiin sekä visuaalisia ja interaktiivisia Power BI -raportteja, joita käyttäjä voi myös tarvittaessa jatkojalostaa.

Projektimme koostuvat siis pääasiassa tietovarastoinnin, raportoinnin, data-analytiikan ja tiedolla johtamisen kombinaatioista. Hyödynnämme uusimpia teknologioita, jotka skaalautuvat perustarpeista (kuten talouden raportoinnista) aina big data -tyyppisiin tietoallasratkaisuihin. Toteutamme ratkaisumme Microsoftin alustalle, joko Azureen tai asiakkaan omalle SQL Serverille.

HUOLEHDIMME MYÖS JATKOSTA

Meiltä saa myös koulutusta järjestelmien käyttöön. Koulutuspäivä voi sisältää esim. käyttäjäkoulutusta kuution hyödyntämiseen Excelillä tai koulutusta Power BI -raporttientekoon.

Tarjoamme myös ylläpitopalvelua heti käyttöönoton jälkeen kiinteällä kuukausihinnalla
phoneenvelopelocation-arrow linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram