SOVELLUSKEHITYS

Meille hyvin tavallinen tarve tehdä sovelluksia kumpuaa siitä, että nykyisten järjestelmien käytettävyyttä täytyy jatkaa tai yksinkertaisesti ei ole järjestelmää jota jatkaa. Usein jo olemassa olevilla järjestelmillä pystytään ratkaisemaan valtaosa ongelmista, mutta todella usein niistä uupuu jotain tai niiden käyttö on hirveän hankalaa. Usein tämä saattaa johtaa myös siihen, että käyttäjä joutuu pyytämään tietohallintoa, teknistä tukea tai järjestelmän ylläpitoa tekemään asiat hänen puolestaan. Tämä viivästyttää työn tekemistä ja vie turhaan aikaa muilta.

Näihin tarpeisiin rakennataan niin isoja kuin pieniä sovelluksia. Tekniikat valitaan aina tehtävään sopiviksi. Jos sovellukset halutaan käyttöön helposti useammalle käyttöliittymälle tai vaikka mobiiliin, teemme näihin tarpeisiin web-sovelluksia. Joskus kuitenkin tavallinen Windows työpöytäsovellus ajaa asiansa. Tekniikasta riippumatta tavoite pysyy aina siinä, että käyttäjälle käyttö on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Olemme saaneet kokea oman osamme hitaista ja kömpelöistä sovelluksista, emmekä toivo asiakkaidemme kokevan samanlaista tuskaa.

Pääasiassa meidän sovelluskehitys pyörii nykyaikaisten SPA web-sovellusten parissa. Web-sovellusten etuna on yksi versio sovelluksesta, jota voi käyttää useammalla eri laitteella. Niitä voi käyttää niin Windows, Mac tai Linux -koneilla. Samalla niitä voi käyttää myös mobiililaitteilla, kunhan sen ottaa huomioon kehityksen aikana.

Sovellukset ja niiden tarvitsemat ympäristöt voimme rakentaa pilvipalveluna Azureen tai asiakkaan jo olemassa olevaan Windows-palvelin ympäristöön
phoneenvelopelocation-arrow linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram