TOIMIALARIIPPUMATON TARJONTAMME

TIEDOLLA JOHTAMINEN

Autamme näkemään tulevaisuuteen ja välttämään liiketoiminnan karikot. Projektimme koostuvat tietovarastoinnin, raportoinnin, data-analytiikan ja tiedolla johtamisen kombinaatioista. Ratkaisut toteutamme Microsoftin alustalle, joko Azureen tai asiakkaan omalle SQL Serverille. 
LUE LISÄÄ

SOVELLUSKEHITYS

Tiedostamme, että jo olemassa olevat järjestelmät eivät pysty ratkaisemaan kaikkia tarpeita. Me toteutamme näihin tarpeisiin työkaluja tukemaan asiakkaan prosesseja. Teemme mm. SPA web-sovelluksia, kuin myös Windows työpöytäsovelluksia. Meidän softa kehitetään aina Microsoftin uusimmilla ja hyviksi todistetuilla tekniikoilla.
LUE LISÄÄ

KULTATASON KUMPPANI

Oiwalaiset ovat Microsoftin kumppaniohjelman ylimmällä, Gold-tasolla, Data Analytics- ja Data Platform -alueilla, sekä Silver-tasolla Application Integration -alueella. Edustamme siis ylintä osaamista yhdessä Microsoftin kanssa, jonka Gartner on sijoittanut tutkimuksessaan (2019) leader-lohkoon BI- ja analytiikka-alustaratkaisullaan.
phoneenvelopelocation-arrow linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram