044 480 6609

Risto Lamminaho

CTO

Riston 19 vuoden matka IT-alalla on pitänyt sisällään niin isoa pörssiyritystä kuin muutaman miehen koodariporukkaakin. Riston toimenkuva on aina ollut tekemiskeskeinen, eli kehittäjä tai arkkitehti, mutta kokemuksen kartuttua on löytynyt intoa myös projektien kokonaisvaltaiseen vetämiseen. Hän tykkää itsenäisestä ja luovasta työskentelystä asiakasrajapinnassa ja kokee samalla nuo asiat vahvuuksinaan.

Riston pääasiallinen mielenkiinto löytyy tällä hetkellä Microsoftin tuoteperheen ja alustojen parista ja osaamisen tasosta kertovat useat sertifikaatit. Koodauspuolella hallussa ovat Java- ja C# -ohjelmointikielet.

Mitä harrastat?

Kaikki urheiluun ja liikuntaan liittyvä on lähellä sydäntä. Tällä hetkellä lentopallo, lenkkeily ja jääkiekko kuuluu lajivalikoimaan. Ja squashin peluu on tarkoitus viritellä taas vauhtiin toisen oiwan kanssa.

Mikä oli toiveammattisi yläkouluikäisenä?

Sähköinsinööri. En muista mistä moinen kiinnostus, mutta kovin kauaksi toiveesta ei ajauduttu.

Minkä taidon haluaisit oppia ja miksi?

Hetkessä elämisen taito. Miksi ”murehtia” tulevaa, kun voisi nauttia siitä mitä sinulla on juuri tällä hetkellä ja/tai mitä olet tähän mennessä saavuttanut. Onni koostuu pienistä murusista, joita voi kerätä hetkistä – älä siis heitä hetkiäsi hukkaan.

Jos saisit valita kenet tahansa, elävän tai kuolleen, kenet haluaisit tavata?

Molemmat mummoni ja pappani ovat kuolleet ennen minun syntymääni. Joku heistä olisi kiva tavata.
phoneenvelopelocation-arrow linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram