Oskari Loppi

Trainee, BI & Data

Oskari on neljännen vuoden tietotekniikan insinööriopiskelija. Hänen opintoihinsa kuulunut harjoittelu sujui Oiwassa sen verran mallikkaasti, että hän jatkaa töiden tekemistä myös opintojen ohella.

Vapaa-ajallakin Oskarin huomio kiinnittyy tietoteknisiin asioihin; jos jokin aiheeseen liittyvä asia vaikuttaa vähänkin kiinnostavalta, niin yleensä hän tulee tutkineeksi sitä ainakin hetken. Helpoiten hän nappaa kiinni ohjelmointiin liittyviin asioihin, koska se on ollut opiskelujen aikana kiinnostavinta. Työpaikassa hän arvostaa eniten sitä, että porukassa on hyvä yhteishenki!

Tärkeimmät asiat elämässäsi?

Tyttöystävä, perhe ja ystävät.

Mikä on suosikki tv-sarjasi?

Ehkä Supernatural, vaikka ei taida uusimpia jaksoja Suomessa tv:stä tullakaan. On myös paljon muita, mutta tuota on tullut eniten katottua.

Jos et asuisi Suomessa, missä asuisit ja miksi?

Paljon ei ole tullut vietettyä aikaa ulkomailla mutta Japani on ehkä aina vähän kiinnostanut, tai sitten Englanti, näihin kiinnostaisi ainakin lomalle lähteä.

Mitä teet mieluiten ystävien kanssa?

Pelailen tietokoneella tai käyn frisbeegolffaamassa tai pelaamassa lento- tai koripalloa ihan leikkimielisesti, kun kukaan meistä ei niitä oikeasti harrasta.
phoneenvelopelocation-arrow linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram