044 480 6610

Juha Salonen

COO

Juhan tie Oiwaan on kulkenut kuuden yrityksen kautta. Matka on kestänyt melkein 30 vuotta ja kokemusta on kertynyt sekä ohjelmistoista että Business Intelligencestä.

Juhan asiantuntijuuden kova ydin on laaja tieto-taito eri tekniikoista ja välineistä, erityisesti tietovarastoinnista, raportoinnista ja analysoinnista. Juhan vahvuuksiin kuuluu asiakkaan ongelmista kopin ottaminen ja siihen parhaan ratkaisun etsiminen yhdessä asiakkaan kanssa. Työkaverina hän on iloinen, avoin ja reilu.

Mikä on suosikki tv-sarjasi?

Game of Thrones.

Mikä on vahvuutesi?

Näin pohjalaisena miehenä olen yllätyksekseni, tässä vuosien varrella, huomannut olevani hyvin intuitiivinen. Olen hyvä tunnistamaan ihmisten kykyjä ja ambitioita. Näen, mihin hommaan kenetkin kannattaa valjastaa ja miten saan porukan menemään samaan suuntaan yhtä suurella innolla.

Mitkä kolme asiaa ottaisit mukaan autiolle saarelle?

Tätä voi miettiä monelta kantilta. Ensimmäiseksi tulee mieleen selviytymispuoli. Ottaisin kuitenkin mukaan asioita, joiden avulla voisin tehdä kaikkea sellaista, minkä parissa viihdyn: kirjoja, kalastusvälineet ja erävarusteet, jotta voisin tutustua uuteen ympäristöön.

Jos saisit valita kenet tahansa, elävän tai kuolleen, kenet haluaisit tavata?

Elvis olisi tietenkin kova juttu! Tuomas Holopainen tulee toisena mieleen, koska haluaisin ymmärtää, miten kaikki Nightwishin biisit ja jutut syntyy.
phoneenvelopelocation-arrow linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram