Olen Minna Liminka, hyvän työelämän kehittäjä. Työurani on sisältänyt yli 20 vuotta henkilöstöhallinnon ja viestinnän hommia IT-alalla. Olen ollut kasvuyrityksissä, joihin on liitetty mukaan pienempiä yrityksiä ja jotka on lopulta ostettu osaksi suurempia.

Olen palkannut urani aikana noin 150 henkilöä ja haastatellut siis moninkertaisesti enemmän. Olen ollut kasvattamassa Descom Oy:tä ja vaikuttamassa vahvasti sen yrityskulttuurin muodostumiseen ja muokkautumiseen. Descom palkittiin kolme kertaa Suomen Parhaat Työpaikat -kilpailussa (Great Place to Work). Minut on palkittu vuonna 2014 Suomen parhaat asiakasteot Customer Experience -päivässä kunniamaininnalla huomioivasta rekrytoinnista. Olen työllistynyt sosiaalisen median ansiosta kaksi kertaa.

Olen kasvattanut urani aikana työyhteisöjä sekä rakkaudella että rajoja asettamalla ja annan nyt kaiken osaamiseni kasvuyrityksille. Autan siis asiakkaitani oivaltamaan, miten hyvää työelämää voitaisiin kehittää juuri heidän organisaatiossaan. Uskon vahvasti siihen, että onnellinen ihminen on tuottavampi.

Valmennukseni perustuvat kokemukseeni erilaisista työyhteisöistä sekä tutkimustietoon.

Asiakkaani on sanonut minusta, että olen teräsnyrkki, jonka päällä on pörröinen hanska. Olen siis työelämän lempeä anarkisti.

Tutustu blogiini, jossa ajatuksia työelämästä ja vähän muustakin.

Ollaan yhteydessä!

Learning Hub, Yliopistonkatu 36
40100 Jyväskylä

0500 640 049

minna.liminka@oiwasolutions.fi