Minna Liminka

Partner & Coach

Minna on hyvän työelämän kehittäjä. Hän on tehnyt töitä 21 vuotta IT-alalla pääasiassa henkilöstöhallinnon ja viestinnän parissa ja on ollut mukana useissa kasvuyrityksissä. Hän on kirjoittanut kolumneja lehtiin ja käynyt puhumassa monenlaisissa tilaisuuksissa. Minna uskoo vahvasti siihen, että onnellinen ihminen on myös tuottavampi.

Asiakas on kuvaillut Minnaa näin: ”Teräsnyrkki, jonka päällä on pörröinen hanska.”

4 VASTAUSTA

Mikä oli lapsuutesi toiveammatti?
Ratsastuksenopettaja tai raviohjastaja, myöhemmin varmaan muotisuunnittelija. Näyttää vahvasti siltä, että lapsuuden haaveet eivät tule toteutumaan.

Mikä on tärkein asia, minkä olet oppinut työurasi varrella?
Olen oppinut sen, että ihmisten kanssa toimiessa ei ole oikoteitä. Johtaminen on eri tavoilla tapahtuvaa viestintää sekä tunneilmaston tunnustelemista ja sen ohjailemista.

Mitä harrastat?
Tykkään käydä keikoilla, sillä livemusiikki on ihanaa. Taidenäyttelyt ovat myös ihania pysähtymisen paikkoja. Käyn lenkillä ja kuntosalilla sekä luen paljon.

Mitä asiaa kehität tällä hetkellä itsessäsi?
Aika montaakin asiaa, sillä osakkuus ja hallituspaikka Oiwassa sekä oman liiketoiminnan käynnistely ovat tuoneet vastaan monia uusia asioita. Olen ollut aina se, joka tunkee nenänsä joka paikkaan ja nyt saan sitä todellakin tehdä, joten paljon on uutta opittavaa.

Käy katsomassa Youtube tilini!

 

Minna Liminka - Partner & Coach - Oiwa Solutions Oy
Puh. 0500 640 049