Minna Liminka

Partner & Coach

Minna on hyvän työelämän kehittäjä. Hän on tehnyt töitä yli 20 vuotta IT-alalla pääasiassa henkilöstöhallinnon ja viestinnän parissa ja on ollut mukana useissa kasvuyrityksissä. Hän on kirjoittanut kolumneja lehtiin ja käynyt puhumassa monenlaisissa tilaisuuksissa. Minna uskoo vahvasti siihen, että onnellinen ihminen on myös tuottavampi.

Asiakas on kuvaillut Minnaa näin: ”Teräsnyrkki, jonka päällä on pörröinen hanska.”

4 VASTAUSTA

Mikä oli lapsuutesi toiveammatti?
Ratsastuksenopettaja tai raviohjastaja, myöhemmin varmaan muotisuunnittelija. Näyttää vahvasti siltä, että lapsuuden haaveet eivät tule toteutumaan.

Mikä on tärkein asia, minkä olet oppinut työurasi varrella?
Olen oppinut sen, että ihmisten kanssa toimiessa ei ole oikoteitä. Johtaminen on eri tavoilla tapahtuvaa viestintää sekä tunneilmaston tunnustelemista ja sen ohjailemista.

Mitä harrastat?
Tykkään käydä keikoilla, sillä livemusiikki on ihanaa. Taidenäyttelyt ovat myös hyviä pysähtymisen paikkoja. Käyn lenkillä ja kuntosalilla sekä luen paljon.

Mitä katsot telkkarista?
Katson pääasiassa Netflixiä ja kun oivalsin, että tähdittämällä katsomiaan elokuvia ja sarjoja, saa hyviä suosituksia, on sinne auennut ihan uusi maailma! Enää minulle ei suositella sitä, mitä oletuksena kaikille, vaan todella hyviä sarjoja ja leffoja. Katson pääasiassa ranskalaista, italialaista sekä pohjoismaalaista tuotantoa.

Käy katsomassa Youtube tilini!

 

Minna Liminka - Partner & Coach - Oiwa Solutions Oy
Puh. 0500 640 049