Hallitus

Juha Salonen
hallituksen puheenjohtaja, COO, perustajaosakas, Oiwa Solutions Oy

Hanna Ikkala
toimitusjohtaja, perustajaosakas, Oiwa Solutions Oy

Minna Liminka
hyvän työelämän valmentaja, perustajaosakas, Oiwa Solutions Oy

Juhani Paavola
perustajaosakas

Jari Parkkisenniemi
Behavioral Science Entrepreneur, Consultant, Aprender Oy, Behavior Moves

Hallitus muodostui luontevasti Oiwan tarinan ympärille. Ja tarinahan oli lähtenyt jollain tavalla liikkeelle jo vuonna 2000, jolloin Juhani, Juha ja Hanna kohtasivat ensimmäistä kertaa työelämän puitteissa. Juhani oli Similan Oy:n toimitusjohtaja, jossa Hanna ja Juhakin työskentelivät. Työelämä vei Juhanin jossain kohdassa eri suuntaan, mutta kun Oiwa Solutions perustetiin joulukuussa 2017, Juhani lähti enemmän kuin mielellään mukaan hallitustyöhön.

Minnaan Hanna ja Juha tutustuivat inPulsen Works Oy:n aikana, jolloin Minna oli siellä henkilöstö- ja viestintäjohtajana. Kun inPulse myytiin pörssiyritykselle, oli luonnollinen hetki perustaa oma yritys ja ajatus Oiwasta lähti pyörimään ydinporukan mielissä. Koska tiivistä sidettä Minnaan ei haluttu rikkoa, hän lähti mukaan perustamaan Oiwaa.

Tuolla hallituskokoonpanolla mentiin ensimmäiset puoli vuotta ja Jari tuli mukaan 1.6.2018 alkaen. Jari oli aikoinaan inPulsen toimitusjohtaja ja oli ottanut sinne mukaan sekä Hanna, Juhan että Minnan. Välillä ympyrät avautuvat ja sitten ne taas sulkeutuvat.